Karl-Oskar tipsar

Tips 1

Höstvete är Sveriges största spannmålsgröda och av stor betydelse. För en populär sort krävs  hög avkastning med fina kvaliteter samt en stabil robusthet som t ex god vinterhärdighet.

RGT Reform har under de senaste åren verkligen visat framfötterna både i Svenska Officiella Försök samt i praktisk odling.

Tips 3

KWS Livado är en ny generation hybridråg med en hög avkastning och en övertygande sjukdomsprofil. Sorten innehar pollenplusteknik vilket ökar pollenproduktionen och ger ett bättre skydd mot mjöldryga. Även motståndskraften mot brunrost samt sköldfläcksjuka är mycket god. KWS Livado är det självklara valet för dig som ska så råg i höst!

Tips 4

Inför höstsådden 2017 kan vi med stolthet erbjuda KWS Livado. Det är en ny generation hybridråg med hög avkastning en förbättrad sjukdomsprofil. Falltalet är högt och pollenplustekniken ökar pollenproduktionen vilket ger ett bättre skydd mot mjöldryga. KWS Livado kommer finns som dels som konvetionell betad vara men även som konvetionell obetad för de ekologiska odlarna.